Aktivity - EVVO, Slideshow

Vaření pro Armádu…spásy :)

Vařili jsme v pátek 29.11., vařili jsme 3 chody – polévku pro 20 osob, zeleninové/ovocné jídlo a jedno jídlo oslavné ke 100. výročí fungování Armády spásy ve světě (u nás to příští rok bude výročí dvacáté).  Soutěžili tři školy – COP, SZŠ a dva týmy za Gymnázium Šumperk a hádejte co? – Opět se podařilo získat 1. i 2. místo! Píšu „se podařilo“ , ale samozřejmě se to nestalo samo od sebe! Týmy, které se odhodlaly a přihlásily se, prokázaly, že jsou kreativní, že spolupráce je pro ně hračka, že se vyznají v různých technikách vaření, krájení, míchání, mixování, dochucování…že jsou prostě borci! 

Vítězný tým byl složen výhradně ze studentek třídy G5 – podle abecedy: Havlíčková Zuzana,Koukolová Eliška, Šimová Lenka, Vaníčková Jana a Vondráčková Katka), stříbrní byli Linek Nicolas,  Kranichová Pavlína, Pospíšilová Kristýna a Součková Petra a Veselá Lucie.

S úžasem jsem sledovala, jak se holky pouští do karamelu (taženého i křupavého) a druhý tým do francouzské cibulačky! Ta všestrannost našich studentů mě nikdy nepřestane překvapovat! Těším se na příště 🙂 Pp

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *