Aktivity, Aktivity - Anglický jazyk, Aktivity - Francouzský jazyk, Aktivity - Latina, Aktivity - Německý jazyk, Aktivity - Ruský jazyk, Aktivity - Španělský jazyk, Aktivity - Výtvarné umění, Slideshow

JAZYKOVÝ DEN PRO 1.ročníky

Ve čtvrtek 20.6. připravila jazyková sekce aktivity pro studenty prvních ročníků a kvinty. Připraveno bylo 7 „ateliérů“ – hudba, výtvarka, drama, scrabble, kvíz – vše samozřejmě v angličtině a pro studenty jiných jazyků na vyzkoušení  – francouzština ,španělština nebo němčina a ruština.

Dle svých preferencí si pak každý student zvolil dvě aktivity a mohl si tak anglicky zazpívat či zasoutěžit, zkusit poskládat nejrůznější varianty slov, zdramatizovat krátké scénky či se výtvarně projevit.

No a ti, kteří si zvolili k vyzkoušení druhé cizí jazyky teď už  zvládnou  v Německu, Francii, Španělsku či Rusku  minimálně pozdravit a napočítat do 10. (a to se může hodit:)).

Pátek se taky vydařil – úkoly na stanovištích byly plné informací užitečných i jiných 🙂 a některé byly i překvapivé – třeba “ vyfoť se v relaxu/s tučňáky/ se svým stínem….“

 

Zk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *