Soutěže - Výtvarné umění

Školní fotografická soutěž

pro studenty i učitele naší školy probíhala od června do prosince 2014. Posílali jste fotografie do pěti kategorií: Krása, Život v pohybu, Vzpomínky na…, Nálady a Cestou.

Nominované fotografie posuzovala šestičlenná porota, která hodnotila nápad, originalitu, umělecké ztvárnění i technické provedení, a konečné pořadí bylo stanoveno součtem bodů od všech porotců.

Všechny soutěžní fotografie i vítězné fotografie z jednotlivých kategorií si můžete prohlédnout ve školní internetové galerii, kromě toho je najdete i na nástěnkách u učebny 362.

Poděkování patří všem soutěžícím ( Tereza Pazourová, Vlastík Kubíček, Jakub Horáček, Míša Štolcová, Jakub Kvapil, Tomáš Musílek, Ondra Šrámek, Romana Bezděková, Johanna Smrčková, Monika Semerádová, Mgr. Hana Minářová, Ing. Radana Jílková, Mgr. Zdeněk Papoušek, Mgr. Karel Měšťánek) a celému realizačnímu týmu (porota: Mgr. Radek Flek, Mgr. Martina Machačová, Mgr. Milan Maceček, Kristýna Podlevská, Karolína Kovaříková a David Lavička, propagace: Tereza Pazourová, Adéla Havlíčková, Šárka Plhalová, tvorba diplomů: Josef Bittner)

Vítězům gratulujeme!

Více zde: http://gymspk-galerie.webnode.cz/fotografie/skolni-fotograficka-soutez/#!

Fotografivká soutěž Fotografická soutěž - vítězové kategorií

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *