Aktivity - TV kurzy, Aktuality, Fotogalerie, Slideshow

STK, vodácká výprava na Dunajec

Výprava vodácká na Dunajec vydařila se… mohli bychom si zazpívat jako upravenou verzi známé písně. Počasí nám už tradičně přálo, sestava účastníků byla nastavena na velmi vysoký výkon, ale také zručnost v ovládání lodí. Všechny úseky jsme tak projeli snad nejrychleji za celou historii.

 

Po nabitém dni bez chvíle odpočinku si někteří frekventanti ještě zahráli fotbal, volejbal nebo se procházeli po slackline. Prostě byli nezničitelní. Samozřejmě museli být celou dobu soběstační ohledně přípravy jídla, stavění stanů, nakládání a skládaní lodí a mnoha dalších každodenních činností.

Týden uběhl neskutečnou rychlostí. Během něj jsme nejen sjížděli řeku na vydrách (kánoích), ale učili jsme se co dělat v krizových situacích, jak zachránit někoho, koho unáší proud, jak sjet divokou vodu na raftu a jak jej ovládat. Udělali jsme si i „výšlap“ na Tři koruny a mnoho dalšího. Přesto nebo právě proto měla většina z nás chuť si pobyt ještě o chvíli prodloužit.

Snad se tedy s nabytými zkušenostmi a dovednostmi absolventi kurzu rozhodnou vydat na vodu znovu třeba s kamarády nebo s rodinou.

Za všechny kteří kurz nachystali a podíleli se na jeho průběhu můžu říct, že se těšíme na případné setkání na některé z řek, kde si popovídáme nebo sedneme spolu s kytarou k táboráku a pozdravíme se vodáckým AHOOOJ.

Více fotografií si můžete prohlédnout TADY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *