Slideshow, Soutěže - Tělesná výchova

Futsalová liga zná svého vítěze!

Ve středu 30. dubna po skončení „Posledního zvonění“ proběhlo vyvrcholení letošní futsalové ligy. Početní diváci sledovali dva závěrečné souboje nejlepších týmů letošní ligy.

V boji o třetí místo nastoupily tým FC Ofce (2.B,C) a družstvo VII.A. Napínavý zápas skončil i po prodloužení remízou 3 : 3, a tak přišly na řadu penalty. V nich byli o něco málo lepší střelci ze druhého ročníku, a tak k radosti početných fanynek druháků na bronzový stupínek vystoupal tým FC Ofce.

Ve finále si to rozdali Kantoři proti týmu 4.A,C. První minuty byly ještě hodně vyrovnané. Kantoři dokonce vsítili první branku, jenže pak postupně začali získávat navrch střídající čtvrťáci. Zejména ve druhé půli již bylo jasné, kdo je lepším z týmů. Závěrečné skóre hovořilo 7 : 3 ve prospěch studentů.  A tak zůstala neporušená tradice, že finále ovládají vždy maturantské týmy. Letošní mistři jsou z 4.A a 4.C!

Finalisté před bojem Finalové zápasy měly báječnou kulisu Góóól Hod - goalkeeper Opekar rozehrává rychlou akci Oslavný tanec 4.AC - pohár je náš!!! (jejich) Penaltový rozstřel o 3. místo aneb Ježek v akci Početní diváci fandili svým favoritům Rychlost s míčem na noze Soboje1 Souboje2 Souboje3 Souboje4 Souboje5 Souboje6 Souboje7 - z boje o 3. místo Tým kantorů Třetí skončil tým FC Ofce z 2.BC Tým VII.A se umístil na 4. místěPenalty2 Vítězná 4.AC Vítězům zdar - pohár patří 4.AC Žízeň byla veliká

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *