Slideshow, Soutěže, Soutěže - Tělesná výchova

Volejbalisté i volejbalistky se v krajských kolech středoškolských her určitě neztratili!!!

Po jasném vítězstvích v okresním kole se naši volejbalisté vydali do Olomouce, kde v hale Gymnázia Hejčín sehráli vyrovnaná utkání s domácím týmem, který porazili a s týmem GJW Prostějov, kterému podlehli těsně v rozhodujícím setu. Poučné a přínosné bylo porovnání sil s družstvem gymnazistů z Kojetína, jejichž hra byla o několik výkonnostních stupňů výš než všech ostatních družstev a o jejich postupu nikdo od prvních míčů nepochyboval.

Celkové třetí místo je tedy velmi solidním umístěním vezmeme-li v úvahu, že se na krajské kolo s chlapeckým týmem podíváme vždy jen jednou zhruba za pět let.

Jen o týden později měla před sebou mikulášskou výzvu děvčata v Prostějově, kde v novém Národním sportovním centru sehrála svoje utkání s extraligovými hráčkami z Gymnázia Čajkovského Olomouc, GJŠ Přerov a domácího GJW Prostějov.

Proti výškové i herní převaze děvčata čelila velkou bojovností a solidní technikou, přesto jejich výkon nestačil na jiné než čtvrté místo.

Přesto zanechala velmi dobrý dojem a ukázala, že je třeba je brát vážně a to i vzhledem k tomu, že polovina týmu je teprve v prvním ročníku.

Vystoupení našich volejbalistů tedy hodnotím velmi kladně a musím přiznat, že jsem si předvedený volejbal hodně užil. Zároveň se těším na jubilejní 15. ročník Vánočního turnaje smíšených třídních družstev, který bude mít zajisté nejen výbornou atmosféru, ale možná se objeví hráči, kteří by mohli doplnit školní družstva.

Přijďte tedy svoje spolužáky povzbudit ve středu 19.12. 2018 do tělocvičny gymnázia od 10.00 – 15.00 hod.

Vedoucí družstev Petr a Veronika Opekarovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *