Slideshow, Soutěže - Tělesná výchova

Atletický pohár: Tři družstva postupují do krajského kola

Šumperk – Parádní atletické výkony, tři postupy do kraje a krásné počasí vyloudilo úsměv na tváři nejednomu členovi TV komise, která se postarala o hladký průběh okresního kola na Tyršově stadionu, za což jim velice děkuji.

Poděkování patří také všem atletům a atletkám našeho gymnázia, kteří se závodů zúčastnili. Protože by to byl dlouhý výčet jmen, seznámím vás jen s celkovými počty (doufám, že mi to odpustíte). Výsledky našich závodníků pak naleznete v odkaze níže:

http://online.atletika.cz/vysledky/31602/9000

Družstvo dívek A zvítězilo, když nastřádalo celkem 7954 bodů. Na celkově druhém místě a také postupující skončilo družstvo dívek B s konečným součtem 7076 bodů. I když jsme ještě postrádali některé opory týmu, přesto se podařilo ukořistit obě postupová místa.

Chlapci měli sice B tým slabší (celkově osmé místo), ale „áčko“ se vyšvihlo k famóznímu výkonu, když posbíralo 8798 bodů a suverénně zvítězilo. Takovýto bodový součet mnohdy stačí na medaili z republikového finále.

Nicméně buďme (buďte) při zemi. V úterý 3.10. nás čeká krajské kolo, kde bude klíčové pohlídat si postup do republikového finále.

Držte nám palce a sledujte aktuality přímo ze závodu na:

https://www.facebook.com/Gymn%C3%A1zium-%C5%A0umperk-Limetka-Team-195296957468003/

Projekt proběhl za podpory města Šumperk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *