Slideshow, Soutěže - Tělesná výchova

Vítězství Backstreet boyz (3.B,C) ve školní futsalové lize

Finálová utkání futsalové ligy rozhodla o pořadí na prvních čtyřech místech. Nejprve se odehrálo utkání o 3. místo mezi týmy Humusáci (4.A, G.8) a Týmem pana Šuly (3.A). Utkání skončilo nejtěsnějším rozdílem 4:3 ve prospěch týmu z 3.A. V utkání o 1.místo se utkali týmy Polisjugend(4.B,C) a Backstreet boyz (3.B,C). Velice vyrovnané utkání skončilo po uplynutí základní hrací doby výsledkem 1:1. Následovalo pětiminutové prodloužení, ve kterém se týmu Backstreet boyz podařilo vstřelit rozhodující branku utkání. Obě utkání nabídla krásný futsal se spoustou skvělých akcí, které se museli přítomným divákům líbit. Děkujeme předvedeným týmům za předvedené výkony a těšíme se na další ročník 2016/2017.

Poháry a hodnotné ceny budou týmům předány v rámci Posledního zvonění v pátek 29.4. 2016.

Výsledky zápasů:

Utkání o 3. místo: Tým pana Šuly (3.A) x Humusáci (4.A, G.8) 4:3 Střelci utkání: Drozd, Tylšar, Hroch a Šimek x  Maixner, Vejrosta 2.

Finále:  Backstreet boyz (3.B,C) x Polisjugend(4.B,C) 2.1 p.p. Střelci utkání: Kamler, Král x Pospíšil L.

Tým Backstreet boyz: Martin Král, Erik Kotzman, Ivo Pospíšil, Vojtěch Macoun, Jindřich Kamler, Ondřej Pospíšil a Michal Kotrlý.

IMG_2232

Tým Polisjugend: Lukáš Pospíšil, Tomáš Valenta, Štěpán Roubalík, Ondřej Miterko, Tomáš Slavický, Jan Uhrina a David Golda.

IMG_2229

Tým Davora Šuly: Martin Tylšar, Jakub Šimek, Tomáš Hroch, Dominik Drozd a Michal Maděra

IMG_2228 IMG_2236

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *