Aktivity - Jiné

Předvánoční exkurze 3.A do Prahy

Zdálo by se, že vás již hlavní město nemá čím překvapit, ale opak je pravdou. Pokud chcete svůj výlet začít opravdu příjemně, doporučuji to plnou rychlostí napálit přes vozovky, bez ohledu na to, kde jsou přechody, chodníky či auta. V případě, že přežijete, navštivte úchvatnou výstavu obrazů Alfonse Muchy a využijte hodinu k dohadování, zda vidíte sloup kouře či vylitou inkoustovou skvrnu.

Poté se neobraťte k centru a horečnatým nákupům, nýbrž s úsměvem na rtech a bez žádného odmlouvání vyjděte po lákavě strmých schodech na vyhlídku. Zde se kochejte pohledem na průmyslem zakouřenou a doutnající Prahu – a též na řadu šikovně naaranžovaných tenisek nad vašimi hlavami.

Následně vám bude zřejmě doporučena procházka po Staroměstském náměstí, okolo vonícího cukroví a nešťastného dobytka,ale nenechte se tím zlákat, a místo toho stravte dvě vyčerpávající hodiny v jednom z největších obchodních center – aniž byste něco koupili.

Nakonec zkontrolujte,zda vaše skupina čítá všechny členy, dojděte ke zjištění, že pár podstatných studentů chybí, kdežto někdo zcela cizí k vám přibyl,nasedněte na vlak a spokojeně jeďte domů.3A_Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *